Maler med fokus på høj kvalitet og god service

Mangler du en professionel maler? Så er der hjælp at hente lige her. CPH TOTAL ENTREPRENØR er et lille firma i Hillerød, der varetager alle former for maleropgaver. Vi udfører malerarbejde for private og erhverv i København og omegn samt i hele Nordsjælland.

Malerfirma med fleksible medarbejdere

Som malerfirma har vi et stort fokus på høj kvalitet og god service. Derfor sætter vi altid dine ønsker og behov i første række, som vi imødekommer på bedst mulig vis. Vi tilbyder desuden altid en gratis vurdering af den pågældende opgave, da vi synes, det er rart at lære folk at kende, inden samarbejdet starter.

Nogle af vores primære arbejdsopgaver som maler er inden for:

  • Filt
  • Spartling
  • Gips
  • Flyttelejligheder

Som en del af vores gode kundeservice lægger vi stor vægt på at være et fleksibelt team. Derfor kan vi arbejde både om aftenen, om natten eller i weekenden, hvis der er tale om en akut opgave.

Vigtigst for os er, at du er tilfreds med det udførte arbejde, så vi forlader aldrig en opgave, før du har godkendt den.

Det koster en maler?

Vi er overordnet set en billig maler med priser, som alle kan være med på. Den nøjagtige pris afhænger af, hvilken type opgave vi skal løse, og hvor omfattende opgaven er.

Vi står altid klar til at hjælpe nye som tidligere kunder med den form for maleropgave, der er brug for.

Vil du have flere informationer, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon: 42 70 75 56​, eller skriv til e-mail: kontakt@cphtotalentreprenor.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Bliv ringet op med et godt tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt