Murer med stor erfaring inden for faget

Er du på udkig efter en erfaren murer? Så bør du kigge nærmere her på siden. Hos CPH TOTAL ENTREPRENØR i Hillerød finder du en murermester, der har stor erfaring med at løse alle mulige opgaver inden for murerarbejde. Vi løser opgaver for private og erhverv i blandt andet København og hele Nordsjælland.

Vores store erfaring inden for faget har givet os brede kompetencer som murer. Derfor kan vi løse enhver opgave, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Vi har blandt andet kompetencer inden for:

  • Badeværelser
  • Trapper
  • Fliser
  • Gasbeton
  • Cement

Vi udfører murerarbejde i høj kvalitet

Hos os kan du altid forvente holdbare løsninger i høj kvalitet. Vi er både grundige og effektive i vores arbejde, hvor vi naturligvis overholder alle vores aftaler.

Opstår der en akut opgave, rykker vi gerne ud både om aftenen, natten eller i weekenden for at løse opgaven for dig.

​Hvad koster en murer i timen?

Vores nøjagtige priser afhænger af opgavens omfang og valg af materialer. Dog kommer vi altid gerne ud på forhånd og tilbyder en gratis vurdering af opgaven.

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder hos os, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe kunder med enhver form for mureropgave.

Vi kan kontaktes på telefon 42 70 75 56 eller på e-mail kontakt@cphtotalentreprenor.dk

Bliv ringet op med et godt tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt