Nedrivning af bygninger og huse

Står du over for et byggeprojekt, der indebærer nedrivning af en bygning? Så kan du med fordel kontakte os for at få professionel assistance. Vi er et nedrivningsfirma i Hillerød med stor erfaring, hvorfor du trygt kan vælge os. Vi kører blandt andet ud til private og erhvervskunder i København og omegn samt i hele Nordsjælland.

Lad en professionel om din nedrivningsopgave

Som uerfaren kan det være farligt selv at begynde med nedrivning af hus. Der er nemlig forskellige sikkerhedsforanstaltninger, der er vigtige at tage højde for. Heldigvis står vi som entreprenør klar til at hjælpe med forskellige former for nedrivning. Vi har stor erfaring på området og har styr på de gældende retningslinjer, så sikkerheden er i orden.

Alt vores arbejde er udført med høj kvalitet for øje. Derfor udvælger vi nøje vores materialer og samarbejdspartnere. Derudover sørger vi altid for at yde god kundeservice, hvor kundens ønsker og behov sættes i første række.

​Hvad koster nedrivning af hus?

Den eksakte pris på nedrivning af et hus afhænger af flere forskellige elementer, herunder husets størrelse. Dog vil du altid få en attraktiv pris hos os, og vi kommer også gerne ud og giver dig en gratis vurdering af nedrivningsopgaven hos dig.

Ønsker du at høre mere om priser eller andet, eller skal vi komme forbi til en gratis vurdering, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 42 70 75 56, eller du kan skrive til vores e-mail: kontakt@cphtotalentreprenor.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Bliv ringet op med et godt tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt